Wednesday, March 10, 2010

Akak Final Year meroyan~

Okes...ni psl entertainment @ UTP again n again okey...kali ni akak2 gedix final year berhibur sopan di majlis penutupan event Heart For Islam..anyway,akak2 final year ni gersang nk cari hiburan di saat2 akhir di utp ni~sdey plak rase kan~

Akak2 final year pegi sokong finalist nasyid walopon akak xpenah tahu derang masuk final~hehehhe

N the judges hari tu Kumpulan Nasyid Tanah Air--Saujana!--Wow~tu mmg peminat i minat sjak kecik!oh ayah...oh ibu...dengarkan rintihan...dan luahan katiku lirik Fara hatiku..lalala~dah2...

Silap la bg akak2 final year dtg kt tmpt mcm ni...sume jakun...org lain sopan je tgk Saujana perform..nasyid kan~Akak2 final year ni punye jakun mcm pegi concert plak!Buat malu makk jek!Duk row plg blkg then buat gaye tah pape~Tipu la abg Saujana xnmpk kami berkelakuan pelik kt blkg tu..Bak kate MrKean..kami meroyan~Nway..nice memories ngn kwn2..Bile lg nk mcm tu...Gelak xhengat dunia smpai cramp pipi..seb xkeras je pp makk ni~

Nih akak2 final year yg perangai cm budak dajah satu..

Kalo bab bergaye xnk kalah uols~

Of course la kne gedix berani skit nk amik gmba ngn Saujana ni..cipu2 i nk amik gmba..malu da buat perangai x-seswai-umur dlm hall tadik...enjoy~

Secret note dr penaja : Uols...ak gelak xhbs kalo tgk video tuh okeyyyy~hahaha (!!^ ^ o)v

6 comments:

  1. mahu video itew!! hehehe. muke mak ade gak kan? :P

    ReplyDelete
  2. oo.haha.ade2.sume muke pon ade~sile request kt my gtalk ye kak mah~

    ReplyDelete
  3. ntah ape la rupe korg dlm vid tu kn..haha~

    ReplyDelete