Wednesday, February 17, 2010

NisaH campor SaF campor Nita = Bukan-Bukan

Heh.kami tak boleh duk same2..ni xcukop korum lg ni..kalo terlebih korum mmg xjd keje ape lah org putih ckp..Org tue2 ckp kalo ngompat gossip boleh smpai Subuh (salu je buat)..kalo wat keje gile..smpai penat la wa ckp sama lu..hoho..priority x priority..keje len ke tepi2 okeyyy~

Si Nita kite ni kan peniaga berjaye~ ko klik kt name dy tu nt kang kua dy nyer blog keyh..Mlm ni sbb kami xder topik nk gossip..aksessori pon da habes telek smpai da luak da brg2 dy tu..so kami pon kne jd pak sanggup..hehe..tipu2...kami bertige bercadang2 nk wt free service untuk promote "brg baru" dy...

Nih la hasil keje bile Nita campor Nisah campor Saf duk same2 xdek keje~

Saf


Cik Nita


Si-Penglipur

Eheh..cube tuan puan teke ape yg cik Nita kite tgh promote?hhehe...sbenanye dy tgh promote..anak tudung tu ha...yg hijau..pink...coklat...byk lg lah!sume bentuk muke pon seswaiii~sile2 ke blog dy yer..Cik Nita!sile bg ak komisen ye..ak tlg promote nih!!
http://emo.huhiho.com

heeeee...

Salam Penglipur

8 comments:

  1. haahha!! model smua hot..hot..hot..

    yg pntg..background tak leh blah!! hahaha

    ReplyDelete
  2. ojan--> hahaha..background dramatik gitu~

    Farhah--> hahahha..mmg xdek kje...adeh la...final year ke ni wei.haha.persoalan di situ..

    ReplyDelete
  3. comeyyyyyyyy yg .......
    bwh skali tu....
    yg len pn comellll jgak.. hhehh

    ReplyDelete
  4. kekeke, ak ingt ko nk promote dinding bercorak tu XD

    ReplyDelete
  5. hahhaha.xd gune nye kami duk nyemak kt dpn dinding kalo nk promote dinding corak tu kan~hehe

    ReplyDelete
  6. uwaaaa sepatutnye aku ade! :(
    jeles3
    p/s:cantik, dh mcm arab da aku tgk :)

    ReplyDelete
  7. haha.trimas~tu lah.org panggil photoshoot xmo~malu kunun~kalo x, skurang2 nye ley jd photographer free kitorg~xya la kami gilir2 amik gmba msg2~hehehhe

    ReplyDelete