Thursday, September 10, 2009

Ni aku bengang macam nk mati!!

Ak rase bengang sangat ni bile tailor aku msg ckp die tertukar kain aku..die buat baju org lain! WT*????? Da la kain baju tu abah belanja mahal gile plak tu.kalo murah2 ak boleh la nk saba ke or mitak tukar ke hape!ni buat ak migrain mcm geram rase nk pegi bom je kedai tu!boleh x check btol2 kain tu sbelom buat!geram betol ak di buatnye.ye la.salah ak jugak la pegi kedai tu tempah kan.da banyak kali da ak nk blah je nk buat kt lain tp xbes plak rase.sdap da slalu kt situ.pasni mmg ak blah la cari kedai lain.tah pape.baju raye kot????? da berangan sane sini naseb baik blom beli tudung lg tu.kalo x mmg ak amik flight balik teganu jadi terrorist ar pegi bom kedai die tu.

Yang ak bengang tu kalo ckp tertukar sbb kaler same xpe la.Kaler lain plak tu??Org tu punye kale pink kuning??? ak punye kale biru!!!!ape punye geram ak hari ni mcm arrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!tensennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!! ape ak nk ckp kt mak aku neh!yg aku bengang dy ckp sbb bulan pose ni nmpk wane same je!!!!what the heck??? habes tu aku beli kain sbb nk bertukar2 kain di bulan puase ke???? arghhhhhhhhhhhhhh!!!ni mmg buat ak tensi habes! mmg kurus pahale pose ak ni!ak xkire ak nk mengamuk gak dalam blog ak ni!!! ak nk marah2 dy sgt pon xbley sbb dy tu kwn mak ak.dah ank beranak pinak kenal sume.nati raye mesti jumpe nye.mls ak nk pk.ak tengah hangin satu badan!!!

harap2 kain yg dy tukar tu cantik jugak mcm ak nyer.ntah ape corak la.walopon same jenis tp xtau la ape corak.bile dah bukan kain kite yg plih mesti la geram!mesti la sakit hati!! ak xnk pegi ambik baju tu.bg mak sdare ak pegi ambik.kirim salam la ak tmpah baju raye lg.kalo nk tmpah pon ak tempah stengah tahun lg awal!

apsal la ak nk marah2 bln pose ni.tp mmg ak ptt marah kan????

benci!

1 comment:

  1. gile x best dpt mslh cmtu..
    tp saba byk2 bulan pose nh ye

    ReplyDelete